Tidlig søndag morgen fikk politiet i Alta melding om et kjøretøy som vinglet under kjøring, og kjørte på feil side av veien. Politiet opplyser på twitter at de fikk kontakt med en mann som ble fremstilt for lege og førerkortet er beslaglagt.

På Skaidi var det en snøscooterfører som ble gjenstand for politiets oppmerksomhet. Politiet opplyser at føreren var påvirket av alkohol. Videre opplyser politiet at de har gjennomført undersøkelser på stedet og fremstilt fører for blodprøve.

– Fører samtykket til beslag av førerkort, heter det i meldingen.

– Det har vært litt mer å gjøre i natt til søndag, enn i går, medgir Lars Rune Hagen på politiets operasjonssentral.

Han opplyser at politiet har gjennomført en del promillekontroller i løpet av det siste døgnet.

Festivalbråk

Politiet har bortvist en mann fra påskefestivalen i Karasjok på grunn av utagerende atferd og beruselse. Vedkommende ble også gitt pålegg om å holde seg borte fra festivalområdet.

På Skaidi var det en kvinnelig beruset festivaldeltaker som ikke ønsket å rette seg etter politiets pålegg. Politiet opplyser at de har kjørt vedkommende fra festivalområdet og bortvist henne fra stedet.

Slagsmål

Etter melding om slagsmål på et utested i Alta, har politiet vært i kontakt med to personer som har avgitt forklaring om hendelsen. Ifølge politiet er ingen skadet og det fornærmede vil vurdere å anmelde saken.