Like før klokken 08 torsdag morgen inntraff det en kollisjon i Bossekopkrysset på E6. Ifølge innsatsleder Martin Synvis skjedde uhellet i forbindelse med utrykning med en sivil tjenestebil.

– Det var to personer i tjenestebilen og en person i privatbilen. Det kan se ut til at det ikke er personskader, sier Synvis til Altaposten.

Han forteller at oppdraget tjenestebilen var ute på var prekært. Det sivile utrykningskjøretøyet kom fra sentrum da det kolliderte i Bossekopkrysset.

– Alle involverte har vært oppe og gått og det ser ikke alvorlig ut slik det ligger an nå, forteller Synvis.

Ulykka etterforskes nå på vanlig måte, og Synvis forteller at man tar hånd om både tjenestepersonell og den sivile sjåføren som havna i ulykka med politiet.

– Vi er i ferd med å rydde på stedet og berge de to kjøretøyene.

Tre personer til helsesjekk

I en oppdatering klokken 09 kan Gunnar Øvergaard ved politiets operasjonssentral fortelle at det ser ut til å ha gått så bra med de involverte som man innledningsvis trodde.

– Tre stykker er sendt til helsesjekk, men det fremstår ikke som om de har alvorlige skader.

Det er ikke lengre trafikale utfordringer på stedet.

Spesialenheten rutinemessig varslet

– Vi har foretatt undersøkelser på stedet og spesialenheten er rutinemessig varslet. Det skal det gjøres når politiet er involvert, forklarer Øvergaard videre.

Samtidig opplyser Øvergaard om at det var gitt utrykningsgodkjennelse fra operasjonssentralen til det aktuelle oppdraget politiet var på utrykning til.

– Vi hadde flere patruljer og oppdraget politiet rykket ut til opprinnelig ble ivaretatt, avslutter Øvergaard.

Ulykken i Bossekop skapte kø på E6 i morges. Foto: Dennis Bjerring