For fire uker siden vant Erling Andreassen én million kroner i Nabolaget. Flere av naboene hans vant 100.000 kroner. Nå har Norsk Tipping og TV2, med programlederne Alex Rosén og Marthe Sveberg, nok en gang tatt turen til Nordlysbyen, ettersom en millionvinner ble trukket ut forrige fredag. Hvem den heldige vinneren er, og dermed hvilke naboer som kan nyte godt av vedkommedes vinnerflaks, avsløres ikke før Nabolaget sendes på TV2 førstkommende fredag.

I Nabolaget trekkes det hver fredag ut to vinnere av én million kroner. Hvis naboen din blir en av disse hovedvinnerne, og du også har spilt, kan du vinne 100.000, 10.000, 1000 eller 50 kroner. Alt avhenger av hvor nær du bor hovedvinneren.

– Det er jo utrolig morsomt at samme by blir trukket ut to ganger. De som er bosatt i det aktuelle nabolaget, og som har spilt, har blitt kontaktet. Men de har ikke fått vite hvor mye de har vunnet, forteller Pernille Storholm Skaret i Norsk Tipping. Da Alta ble trukket ut forrige gang, tenkte kanskje mange altaværinger at det ikke var noe poeng å spille flere ganger ettersom lynet neppe ville slå ned to ganger på samme plass. Men sjansen for å bli trukket ut er like stor uansett.

– Trekningen skjer helt tilfeldig, så man kan ikke se bort fra at Nabolaget kommer flere ganger til Alta, sier Storholm Skaret.