– Vi har jobbet gjennom hele helgen for å søke å finne den savnende, patruljer rundt i hele distriktet og forsterket etterforskningsapparatet, opplyser politifaglig etterforskningsleder Haakon Gabrielsen Kvandal i Finnmark politidistrikt i en pressemelding.

Marcus forsvant fra morens hjem i Rustefjelbma natt til fredag.

– Vi har ikke grunn til å tro at han ønsket å forsvinne eller bli borte. Derfor bekymrer vi oss for at han ikke har kommet til rette ennå.  Tipsene vi har fått gjennom helgen har ikke brakt oss noe videre, opplyser Gabrielsen Kvandal.

Marcus er ikke bosatt i Finnmark, og politiet viser til at han i så måte har forholdsvis liten omgangskrets her, men at de har vært i kontakt med omgangskretsen og bekjente, og at de er også bekymret og bidrar i letingen.

– Vi jobber bredt,  i savnet-saker så er det naturlig å jobbe etter hypoteser om saknede har forsvunnet frivillig, har hatt et sykdomsforløp, har vært utsatt for et uhell eller vært utsatt for en straffbar handling.- Vi har ikke noen hovedhypotese, men det er ingenting så langt som tyder på at han ønsket å forvinne eller bli borte. Når tiden nå går og han ikke har dukket opp, er det noe som bekymrer oss for tyder på at noe har hendt ham. Så  vi ber fortsatt om hjelp fra publikum, sier Gabrielsen Kvandal.

Politiet ber om at de som har opplysninger i saken eller sett Marcus om å ringe 28000 eller 78972000.