Daglig leder ved Sentrumsgrillen i Alta sentrum, Yvonne Johanson, har all grunn til å smile. Årsresultatet  for det populære gatekjøkkenet har nemlig steget med 200.000 kroner hvert år de siste årene, og landet i år på 600.000 kroner.

– Det er gode tall og vi kjempefornøyde. Resultatet har gått bra og steget jevnt og trutt, selv om det nå begynner å flate ut. Vi har jo begrensninger både med tanke på kjøkken og sitteplasser, sier hun.

Legger sjela si i arbeidet

Johanson har vært med siden starten og overtok driften i 2003. Hun legger ikke skjul på at det ligger mye arbeid bak et slik resultat, men hun skryter også sine egne ansatte opp i skyene.

– Det er en livsstil å holde på slik, selv om jeg har steppet litt ned de siste årene. Jeg kan ikke jobbe døgnet rundt lengre, skratter hun.

– Når det er sagt, så er jeg utrolig takknemlig for innsatsen mine ansatte gjør. De er den viktigste delen av det maskineriet vi er.

Setter pris på konkurranse

De siste årene har det dukket opp flere spisesteder både i Alta sentrum og i periferien. Johanson har merket at det er flere om beinet, men sier samtidig at konkurranse er godt for det totale tilbudet i Alta.

– Selv om vi er konkurrenter, så håper jeg selvfølgelig at alle klarer seg i markedet.

– Du har holdt på i 15 år nå. Har du noen nye prosjekter for Sentrumsgrillen på gang?

– Egentlig ikke. Jeg har trua på det konseptet vi har og det skal vi være tro mot. Vi har hver våre nisjer og jeg mener man bør være flink på det man er.

– Hva vil du si er det mest populære dere har på menyen?

– Burgere. Det er vi desidert størst på, sier hun med et bredt smil om munnen.