Med NM-sølv under helgas mesterskap i Oslo, er hun allerede klar for møtet med de beste svenske, finske, danske og islandske spillerne i Alta 1.mai-helga.

Kadett- og ungdomsklassen var slått sammen i en spillegruppe. Ifølge pappa Jørund Greibrokk er ikke Ingrid fornøyd med verken sølv eller den sammenslåtte løsningen.

– Amalie Isabel Merkesvik imponerte stort i kadettklassen og tok gull. Amalie sin prestasjon må nesten være historisk sterk i et NM, siden kadettklassen ble slått sammen med ungdomsklassen. Amalie spilte fire av fem kamper mot ungdommer og resultatene fra disse er ekstremt bra, forteller Greibrokk.

Sofie Kristine Ratama fikk en flott  8. plass i NM for jenter i miniputtklassen. Hun startet med to seire og fikk dermed harde motstandere i resten av kampene.

– Sofie presterte solid med ratingprestasjon på nesten 700 og 3 av 6 poeng. Som 2006-modell blir det veldig tøft å hevde seg i toppen, der de fleste er ett år eldre, forklarer Greibrokk.

Maria Greibrokk spilte også i den knalltøffe sammenslåtte gruppen av kadetter og ungdommer.

– Hun hadde en ok turnering, men møtte i to runder ungdommer med ca 1900 i rating og hadde en dårlig sisterunde. Alle tre har hatt det fantastisk bra i Oslo, oppsummerer Alta Sjakklubb.