For fire uker siden vant Erling Andreassen én million kroner i Nabolaget. For en uke siden ble det klart at TV2 og Norsk Tipping måtte ta turen til Nordlysbyen nok en gang, ettersom Alta igjen ble trukket ut.

Frittet ut naboenTidligere denne uka inntok Norsk Tipping og TV2, med programlederne Alex Rosén og Marthe Sveberg, byen for å overraske både den som hadde vunnet én million kroner og naboene som vant 100.000 kroner hver. Erling Andreassen bor i Bekoskogen og jammen var det ikke samme nabolag som ble trukket ut igjen. Men denne gangen var det ikke Andreassen som stakk av med én million kroner. Det var det nabo Gro Pettersen som gjorde. Og det var en paff Pettersen som tok i mot gratulasjoner etter at hun hadde fått den gledelige beskjeden.

– Helt fantastisk, jeg vet ikke hva annet jeg kan si, sa Pettersen like etterpå. Men etter å ha fått summet seg litt, var det mange biter som falt på plass.– TV2 ringte meg forrige helg. Jeg trodde de skulle selge meg noe, så jeg tok ikke telefonen. Men til slutt ringte jeg tilbake og da hade de et langt intervju med meg i forbindelse med nabolaget. Jeg fikk ikke vite om jeg hadde vunnet noe, så jeg måtte spørre Erling om han også hadde blitt intervjuet på samme måte. Men Erling var ikke særlig snakkesalig, humrer Pettersen.

Nærmest tilfeldigAlle vinnerne av de høyeste summene ble bedt om å møte på parkeringsplassen utenfor leilighetene i Bekoskogen. Da hadde vinnerne av 100.000 kroner allerede fått vite hva de hadde vunnet, mens Pettersen ikke hadde noen som helst anelse om at hun var vinneren av millionen.– Det var en taus gjeng som sto der mens vi ventet på filmteamet, de andre var sikkert redde for å forsnakke seg, sier Pettersen.

Til slutt kom et lite korps marsjerende, med sjefsgratulatør Alex Rosén i spissen. Det var Erling Andreassen som fikk åpne konvolutten og fortelle Pettersen at hun hadde vunnet hovedgenvinsten. – At det går an å være så heldig, gliser Pettersen.For det var nærmest en tilfeldighet at hun i det hele tatt spilte på Nabolaget.– Jeg er ingen storspiller, men tipper litt innimellom. Da jeg var innom kiosken fikk jeg vite at jeg hadde vunnet 235 kroner på et annet spill og på impuls bestemte jeg meg for å tippe i Nabolaget. Det angrer jeg ikke på i dag, sier den nybakte millionæren.