Også flere altaværinger fikk nyte godt av «naboen» sin i spillet Nabolaget. Med 100.000 kroner inn på konto, blir det både ferier og ny bil på fire av naboene til millionvinner Erling Andreassen. Det var mye leven i Alta sentrum, da Alex Rosén showet med vinnerne og skrøt av Alta.

Ali Mohammadi bor i Lunden, et steinkast unna Erling Andreassen i Bekoskogen som vant én million kroner. Alle som tippa på Nabolaget før forrige helg og bor i nærheten av han, kan ha fått sms fra Norsk Tipping.

–  Jeg skal kjøpe ny bil. Det blir nok en Mercedes, sier Ali etter å ha fått nyheten om at han har vunnet 100.000 kroner.

Ali spilte på Nabolaget via mobiltelefonen. Og selv om ikke så mange av vennene hans spiller, skal han fortsette med det.

–  Jeg synes spillet er veldig bra. For hvis naboen vinner, så vinner du og. Det er bra, synes han.

Hadde to lodd

Jan Erik Westen fra Granshagen var ekstra heldig. Han hadde nemlig to lodd i nabo-lotteriet.

–  Jeg vant faktisk 200.000. Jeg har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal bruke pengene på. Nå må det først synke litt inn. Kanskje blir det en ny bil, eller etter hvert en leilighet eller hus, sier han.

Reidulf Finstad fra Bekoskogen skal reise på ferie for pengene.

– Det blir enten Syden- eller motorsykkeltur, sier Finstad.

Frank Olaussen i Karl Johnsens vei tror 100.000 kroner forsvinner fort.

–  Det var artig å vinne. Det er nok å bruke pengene på. Dette var første gang jeg tippa på Nabolaget. Og det skal jeg selvfølgelig forsette med, sier Olaussen.

foto
Vant 100.000 hver i Nabolaget. Frank Olaussen, Jan Erik Westen, Ali Mohammadi og Reidulf Finstad. Millionvinner Erling Andreassen vet ennå ikke at han har vunnet storgevinsten. Med Alex Rosen. Foto: Kita Eilertsen