Selv om noen bekreftet dato ikke er satt, nærmer det seg åpning for Power inne i Handelsparken. Det etter å ha vært uten lokaler i over to måneder.

– Vi gleder oss til åpning.

Det forteller butikksjef for Power i Handelsparken, Heidi Heggeli.

Avdelinger er i disse dager i ferd med å fylles med både hvitevarer, elektriske duppeditter, PC-er, TV-er og andre produkter.

Etter å ha stengt dørene på Amfi har Power vært uten lokaler i Alta i rundt to måneders tid. I Handelsparken vil Power bli naboer med både XXL og Bohus i andre etasje.

Slik blir første og andre etasje seende ut i Handelsparken. Foto: Østlyngen Eiendom AS

Større butikk, bredere varespekter og nyeste konsept

I Handelsparken får Power omtrent dobbelt så stort areal å boltre seg på enn det de hadde tilgjengelig inne på Amfi. I Handelsparken vil Power breie seg ut på drøyt 1.100 kvadratmeter.

– Det vil bli mye spennende og nytt vi ikke har hatt tidligere i Power. Det blir en større butikk, bredere varespekter og vi vil ha mye større plass til å lagerføre våre varer. Vi får og Powers nyeste butikk-konsept, sier Heggeli entusiastisk, og legger til:

– Vi har ansatt en god del folk, men vi trenger enda flere selgere.

– Dere ser altså etter flere folk. Hvor mange er det snakk om?

– Nå handler mye om hvordan vi skal tilpasse vår nye butikk med hvor mange ansatte vi trenger. Vi forsøker å finne en balanse og ønsker folk som kan jobbe noenlunde stabilt – ikke bare ha folk på tilkalling, smiler Heggeli, og fortsetter:

– Ideelt sett vil jeg tippe at vi trenger fire-fem ansatte til på deltid. Søknadsprosessen har egentlig gått ut, men jeg oppfordrer de som er interessert til å slå på tråden eller å komme innom for en prat, sier Heggeli.

Vil ansette flere

Perioden før jul – november og desember er for de fleste butikkene en viktig høytid, og derfor tror Heggeli at nyansettelser vil bli gjort når tingenes tilstand har roet seg litt.

– Nå må vi kjøre opplæring på våre ansatte slik at de er klar til åpning.

– Har det vært utfordrende å få tak i folk?

– Vi merker denne gangen mer enn tidligere på grunn av alle nyetableringer at det har vært litt vanskeligere.

Heggeli forteller at det er ansatte til hvitevare-avdelingen, samt på småelektrisk utstyr, data, tele og TV at Power etterhvert vil se seg om etter ytterligere medarbeidere.

– Så må vi finne miksen av kompetansen vi trenger på samtlige av våre avdelinger.

– Mange store produkter som tar plass

– Har dere fått inn varene i lokalet?

– Det kommer mange vareleveranser i disse dager, men det er mange store produkter som tar plass. Det er absolutt mye som gjenstår ennå, men det går radig unna, sier Heggeli.

– Kontrollert kaos altså?

– Hehe, ja det er mye paller og slikt. Det er ingen avdelinger som er helt ferdig ennå, avslutter hun.