Ikke lenge før klokken 22 tirsdags kveld meldte politiet i Finnmark gjennom Twitter at en sort Audi Q5 med registreringsnummer DN92649 var blitt stjålet fra parkeringsplassen på Coop Xtra Elvebakken.

– Jeg kjørte bilen ned til coop på mandagen fordi parkeringen utenfor oss skulle brøytes, og siden jeg skulle lufte hunden og stikke innom apoteket for min syke samboer så ble det knapt med tid. Så jeg eltet bilen på parkeringsplassen og gikk hjem, så skulle jeg hente bilen på kvelden, forklarer Anette Strøm som eier bilen.

Brøytingen på mandag uteble så bilen ble stående på parkeringsplassen i en dag til, og da slo tyvene til.

– Jeg gikk ned omtrent klokken halv fem i går for å hente bilen, og da var den ikke der lengre. Jeg trodde først at bilen var blitt tauet bort siden den hadde stått på parkeringsplassen over natta, forteller Strøm oppgitt.

Videoovervåkning

Etter det frekke tyveriet, tok Strøm kontakt med betjeningen på butikken i håp om at det var videoovervåkning på parkeringsplassen.

– De hadde videoovervåkning, men jeg kunne ikke se gjennom det, det måtte politiet gjøre, og de kunne ikke komme med en gang, sier hun.

På videoovervåkningskameraet er det registrert aktivitet rundt bilen mellom klokken 22 og 22:30 på mandag.

– Jeg vet ikke helt hva jeg tenker om dette, jeg er enda litt i sjokk. Jeg tenkte ikke at den var stjålet, jeg trodde den var tauet bort.