Utrykningspolitiet opplyser at de har beslaglagt førerkortet til en mann i slutten av tenårene. Vedkommende ble målt til 110 km/t i 50-sonen på Elvebakken.

Vedkommende anmeldes for forholdet og har fått sitt førerkort beslaglagt, opplyser politiet på «X» klokken 04:19 i natt.

– Det opprettes sak. Det er en stor overtredelse, sier operasjonsleder Gunnar Øvergaard ved politiets operasjonssentral.

Ruskjøring

I Hammerfest har politiet anmeldt en kvinne i 20-årene for det de kaller for bilbrukstyveri. Kvinnen er i tillegg anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand og kjøring uten gyldig førerkort. Ifølge «X» har politiet har sikret nødvendige prøver.

I Hammerfest har politiet også har anmeldt en mann i 40-årene for ruspåvirket kjøring. Vedkommende avga positiv rustest.

Ufin oppførsel

En mann i 50-årene som i går kveld ble bortvist fra Thon hotell, på grunn av ufin oppførsel mot ansatte ved hotellet, etterkom ikke pålegget.

Vedkommende returnerte til Thon hotell senere på natten. Mannen anmeldes for brudd på politiets pålegg, opplyser politiet.