Byåsen 4-0 BUL:

BUL gikk på sesongens femte strake tap i 1. divisjon etter 0-4-tap borte mot Byåsen. Hjemmelaget fra utkanten av Trondheim har fått en god start på sesongen, og det var ingen enkel oppgave som ventet BULs fotballdamer på Byåsen Arena. Selvtilliten virker heller ikke å være like god som forrige sesong, og laget har ikke hengt like godt sammen defensivt. Hjemmelaget tok ledelsen etter 19 minutter ved Live Aandal. Odd Inge Johansen og assistent Thomas Søvik Johnsen forsøkte nok å mobilisere i pausen, men fikk et tidlig mål i fleisen like etter lagene entret banen for andre halvdel.

Da ble det tungt for BUL, som etter rapportene ser ut til å ha hatt et par målsjanser. En liveoppdateringstjeneste viste en skudd på mål-statistikk på 8-4, 60-40 i ballbesittelse oig 5-2 i cornere i favør hjemmelaget.

Elise Nymo Johnsen, Nemine Steffensen og Guro Watten Furu scoret de tre siste målene og sørget for 4-0-seier hjemme på Byåsen Arena.

BUL-trener Odd Inge Johansen tar ansvar for de manglende poengene innledningsvis, men svartmaler ikke situasjonen på noen måte. Foto: Karl Eirik Steffensen

– Det var en ganske jevn førsteomgang og vi skaper en del. Etter pause tar de over og vinner fullt fortjent. Byåsen er nok det beste laget vi har møtt denne sesongen. De har flere gode ballspillere og er flinke til å holde på ballen, sa Odd Inge Johansen.

Forrige sesong overrasket BUL de aller fleste med en meget imponerende 5. plass i debutsesongen i 1. divisjon. De har nå fått kjenne på den vanskelige andresesongen. – Jeg som leder tar ansvar for at vi står uten poeng så langt i denne sesongen, men selv om selvtilliten har fått seg en naturlig knekk, er vi sterke i troen på at vi kommer til å snu det. Nå handler det om å samle troppene og stå samlet. Så må vi jobbe litt med den defensive organiseringen som ett lag. Kampene kommer tett fremover og vi får nye muligheter

Kommende helg får BUL en ny mulighet til å revansjere seg når Øvrevoll Hosle gjester Coop-Arena. Kampstart er 12:30 søndag formiddag.

Kampfakta:

1. divisjon kvinnerByåsen Arena

Byåsen - BUL 4-0 (1-0)1-0 Live Aandal (19.)2-0 Elise Nymo Johnsen (47.)3-0 Nemine Steffensen (62.)4-0 Guro Watten Furu (82.)Dommer: Amalie Nyeng (Flatås Idrettslag)Gult kort: Amanda Sørensen, Oda Lillegård (BUL)BULs lag:Irene Pettersen - Oda Lillegård, Emmy Olsen, Benedicte Elise Dahl (Amalie Frisk Olsen fra 79.), Helene Pedersen (Hanne Kristensen Emaus fra 65.) - Johanne Bjørnå, Therese Vollan Kristensen, Amanda Sørensen, Kristine Kristiansen Hagen (Marie Nygård Kjellmann fra 53.) - Eline Hegg - Guro Bell Pedersen