Det gjør selskapet klart i en pressemelding, publisert i dag. Tidligere i sommer ble Bewi enig med Grieg Seafood og Håkon Volden om å kjøpe deres aksjeposter på henholdsvis 20% og 40%, og nylig ble Bewi-eier Svenn Bekken også enig med Jonas Haugen (40%) om å kjøpe hans aksjepost.– Dette er det beste for Isopros framtid. Nå kan vi konsentrere produksjonen om et lite antall produkter og strømlinjeforme fabrikken etter det. Bewi er en gigant i markedet, med solid kundeportefølje. Salget av Isopro til Bewi er en god nyhet for de ansatte, påpeker Haugen overfor Altaposten.

Etter det Altaposten har grunn til å tro har Bewi betalt rundt 25 millioner kroner for den fremadstormende kassefabrikken i Skaialuft.– Bewi kjøpte for kort tid siden Thermo Polar AS i Hammerfest og har vært eier av Bewi Polar AS i Nordkjosbotn siden 2002. Bewi har dermed solid fotfeste i regionen, slår Bekken fast i pressemeldingen.– Med fabrikker i Alta, Hammerfest og Nordkjosbotn vil våre kunder i Nord-Norge ha en fantastisk trygghet. Stengte veier og dårlig vær vil ikke kunne stoppe oss fra å levere, sier Bekken videre.

Som Bekken understreket i en artikkel i Altaposten i går, er det ikke aktuelt å legge ned fabrikken i Alta.– Fabrikken i Alta skal bestå slik den er i dag, fastslår Bekken i pressemeldingen.Han og Haugen er blitt enig om at Haugen fortsetter som daglig leder for Isopro, som sysselsetter 15 årsverk.