Rundt klokka 20.40 rykket politiet ut i høy hastighet mot Elvebakken. Altaposten får i rundt 20.52 kontakt med operasjonssentralen. Her sier operasjonsleder Ann Rigmor Søderholm at to biler er involvert i en ulykke.

– Den ene bilen har kjørt inn i den andre. Vi er på stedet nå, og jobber med etterforskning, sier Søderholm til Altaposten.

Ulykka skjedde på E6, like ved Altagårdshagen sykehjem. Det befant seg en person i hver bil, en dame i 60-årene og en mann i 30-årene, da ulykka skjedde.

– Hvordan er skadestatus til de to som var i ulykka?

– Her må jeg henvise til helse. De to ivaretas av helsepersonell på stedet, sier Søderholm til Altaposten.

BMWen hadde skader i front som vitnet om at den hadde kjørt inn i baken på den andre bilen. Foto: Anastasiya Witte-Strifeldt

Patruljeleder Martin Synvis sier til Altapostens journalist på stedet at en bil har kjørt inn i baken på en annen bil.

– Alt tyder på at vi har god kontroll på hendelsesforløpet, sier han.

De to bilene det er snakk om har begge skader som vitner om at den ene, en BMW, har kjørt inn i baken på den andre bilen, en Volkswagen. BMWen har skader i front, VW-en har skader i baken.

– Mistenker dere at det har funnet sted noen ulovligheter?

– Det opprettes sak. Opplysninger om helsetilstand til fører må helse svare på, men saken etterforskes med tanke på finne ut hva som har hendt. Det er ikke gjort noe førerkortbeslag på nåværende tidspunkt, opplyser Synvis.

Fører av den ene bilen ble ifølge patruljelederen tatt med til helsesenteret for videre oppfølging av helsepersonell.