Gjennom Twitter melder politiet i Finnmark at nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke.

– Nødetatene har rykket ut til en ulykke ved Aronnes hvor tre biler er involvert. Alle de involverte skal være ute av kjøretøyene. Se opp for nødetater under utrykning og kjør forsiktig, melder politiet.

Ulykka har skjedd ved avkjørselen Røsslyngveien / Krøkebærveien, ved Rikets sal.

Ved operasjonssentralen forteller John Kåre Olsen at politiet skal gjøre undersøkelser på stedet.

– Samtlige av de involverte fremstår uskadd. Vi blir på stedet og undersøker i forhold til skadeomfang, og sørger for at det ikke skjer nye ulykker der, så skal vi snakke med de involverte som har vært i ulykken, forteller Olsen.

Alle nødetatene rykket ut til den tredje ulykken på samme sted på relativt kort tid. Foto: Dennis Bjerring

Olsen ber alle vise varsomhet i nærheten av ulykkesstedet.

– Se opp for utrykningskjøretøy som jobber på stedet, og hold lav fart, henstiller han.

Rundt 12.30 er brannvesenet i ferd med å koste og rydde veien for vrakrester. Altaposten får opplyst av politipersonell på stedet at man mest sannsynlig vil åpne veien for normal trafikk «ganske snart».

Det har i løpet av vinteren vært i alle fall to uhell/ulykker på samme sted. 1. januar kolliderte to personbiler og en mopedbil i samme kryss. 30. november forhindret trolig drosjesjåfør Alf Torbjørn Myhre en svært alvorlig møteulykke da han vred drosjen opp på gang- og sykkelveien for å svinge unna en pickup som kom over midtstripa. Pickupen braste over gang- og sykkelveien like ved.

Til alt hell befant det seg ingen personer på gang- og sykkelveien da sistnevnte ulykke skjedde.

Foto: Dennis Bjerring