Mener det er viktig å se fremover, til tross for tøffe tider i reiselivet

Det ble bråstopp for turisme og milliontap, men Trond Strifeldt har flere bein å stå på i skiferberget. Han har også store fremtidsplaner for anlegget på Pæskatun.

Selv om det ble bråstopp på turismen denne sesongen og reiselivet går usikre tider i møte, så mener Trond Strifeldt ved Pæskatun at det er viktig å være optimistisk og se fremover.   Foto: Aron Bræstrup Løsnes

nyheter

Nesten to måneder etter at det ble full stans i turismen befinner vi oss på Pæskatun. Der var det egentlig booket mange besøk utover senvinteren, men med nedstengning av samfunnet, fulgte kansellerte bookinger. På tunet møter vi daglig leder Trond Strifeldt, som er opptatt av å fokusere fremover. Han står klar med håndspriten – og etter av vi begge har desinfisert hendene grundig, setter vi oss inn i en av hyttene på tunet.