Avsluttet flere hjemmefester

Dette skjedde mens du sov.

Illustrasjonsbilde.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

nyheter

Mest dramatisk har det vært i Vardø, der det begynte å brenne i en ubebodd egnerbu på kaia i 2-tiden. Kraftig nordvestlig vind skapte stor fare for spredning av brannen til nærliggende bygninger, og beboere fra rundt 15 bygninger ble evakuert av politi, ambulanse og sivilforsvaret. Det lå også et tankanlegg i nærheten, men vinden blåste brannen i en annen retning.


20 boliger evakuert etter brann i Vardø sentrum

En voldsom brann i Vardø førte til stor røykutvikling og fare for spredning. Om lag 20 boliger ble evakuert og fire personer behandles for røykskader.


Alta: I fire-tiden blir det klaget på høy musikk i Kronstad-området, og beboeren nekter å dempe musikken når politiet tar kontakt. Til slutt blir musikkanlegget beslaglagt, og mannen blir anmeldt for å ikke etterkomme pålegget fra politiet.

Karasjok: I ett-tiden avslutter politiet en hjemmefest med 15-20 deltakere. Personene var i 20-30-årene.

Hammerfest: Rundt klokken to ordner politiet opp i småslåssing ved taxi-sentralen, mellom en lokal og en utenbys. Begge blir bortvist fra sentrum, sammen med sine kompiser.

I fire-tiden melder en mann i Rypefjord at en annen mann truet han med kniv. Politiet rykker ut og får raskt kontroll, men meldingen var sterkt overdrevet. Ingen blir pågrepet.

Senere blir en overstadig beruset kvinne i 30-årene tatt med til sykehuset for sjekk. Hun ble funnet i sentrum og klarte ikke å ta vare på seg selv, blir etter hvert kjørt hjem til sin ektemann.

Tana: I to-tiden får politiet melding om en fest der flere ungdommer er samlet ved Tana bru.