Etterlyser vitner og droneflygere

Politiet ønsker kontakt å få tak i dronebilder fra Kvenvikmoen før og rundt ulykkestidspunktet.

ETTERLYSER VITNER: Lensmann Øyvind Lorentzen.   Foto: Kita Eilertsen

nyheter

Politiet etterlyser vitner og droneflygere som var på Høstsprell på Kvenvikmoen 31. august. De ber også personer som har sett droner i lufta om å ta kontakt.

– Vi er fortsatt interessert i  å komme i kontakt dersom det er vitner som har ikke har meldt seg. Vi er dessuten interessert i  å komme i kontakt med personer som hadde med seg droner på Kvenvikmoen/Høstsprellen eller personer som har sett droner i lufta på Kvenvikmoen denne lørdagen i tidsrommet fra om lag 16.00 - 17.00, sier lensmann Øyvind Lorentzen i Alta, i en pressemelding fra politiet.

Han oppfordrer de som kan ha bilder eller video som kan være til hjelp i etterforskningen om å ta kontakt med politiet på telefonnummer: 02800.

Det har vært en lang uke for alle som har jobbet med helikopterulykken. Politiet begynner å bli ferdige med avhøre vitner som så helikopteret rett før ulykken skjedde lørdagen 31.august.  Jobben videre er nå å  sammenstille og analysere den innhenta informasjonen. 

– Vi har inngått et samarbeid luftfartstilsynet, og venter videre på rapporter og analyser fra Kripos, sier han.

Politiet vil videre i neste uke ha en representant til stedet ved den tekniske undersøkelsen på flyhavarikommisjonens lokaler på Kjeller.