Kondolanse fra Loppa til Alta

Steinar Halvorsen kondolerer på vegne av hele Loppasamfunnet.

LOPPA: Ordfører Steinar Halvorsen 

nyheter

Den tragiske helikopterulykken rører også ordfører Steinar Halvorsen i Loppa kommune.

– Kjære ordfører. Det var stor sorg å få meldingen om den tragiske helikopterulykken ved Kvenvik. På vegne av meg selv, Loppa kommunestyre og Loppasamfunnet uttrykker jeg våre kondolanser og dype medfølelse til de etterlatte og alle som er rammet, skriver Steinar Halvorsen i kondolansebrevet.

Han beskriver også den ufattelige tristhet og sorg man sitter igjen med, og sender varme tanker til sin ordførerkollega i Alta.

– Jeg kondolerer og sender de varmeste tanker til deg i respekt for den situasjonen og det arbeidet du står overfor, skriver Halvorsen til ordfører Monica Nielsen, i mailen som følget kondolansebrevet.