Mistet sønn og niese i ulykken

Tidligere varaordfører og Frp-politiker Ronny Berg mistet sønn og niese i helikopterulykken.

HARDT RAMMET: Tidligere varaordfører Ronny Berg mistet både sønn og niese i helikopterulykken.  Foto: Arkivfoto

nyheter

– Livet er så jævla urettferdig. Masse flott ungdom som hadde hele livet sitt foran seg, og nå er dem borte. Vi mistet vår eldste sønn Kevin i helikopterulykken. Vi får lete etter styrken sammen, når livet føles rasert og helt tomt, skriver han på Facebook.

Altaposten har fått tillatelse fra Berg til å videreformidle Facebook-statusen. Det var NRK som først omtalte saken.

Ronny Berg var tidligere statsekretær i Solberg-regjeringen, og en nær støttespiller for fiskeriminister Per Sandberg.

I dag er han sentralstyremedlem i Frp og står  på 2. plass på lista til Troms og Finnmark Frp. Han er videre sønn av Alta Frps valgkampleder Svein Berg. Familien er hardt rammet av den tragiske ulykken.

Frp-leder Siv Jensen uttrykker sorg i et Facebook-innlegg, melder NTB.

– Jeg sender mine dypeste kondolanser til alle som ble berørt av den tragiske helikopterulykken i Alta lørdag. Frps sentralstyremedlem og mangeårige politiker i Alta, Ronny Berg mistet sin sønn og et onkelbarn i ulykken. Frps valgkampleder i Alta, Svein Berg var bestefar til de to. Deres familie og Alta Frp er derfor sterkt preget av ulykken. Jeg og Frp sørger med dem, skriver partilederen.