Innholdet viktigere enn skolebygg

SVs ordførerkandidater Anita Håkegård Pedersen og Tommy Berg vil ha satsing på innholdet i skolen, og vil være åpne for å forhandle med alle partier etter valget. De ønsker flertallfor  skolestruktur der nærskoleprinsippet er bærende.

STÅR PÅ BOSSEKOP: SV er lojal til kommunestyrevedtaket angående ny sentrumsskole, men understreker at partiet er åpen med forhandlinger om også skolestruktur dersom nærskoleprinsippet står fast. SV mener innholdet er viktigst, og vil blant annet ha forsøk med leksefri skole. (Foto: Illustrasjonsfoto: Thomas Brun / NTB scanpix   Foto: Thomas Brun

nyheter

– Skal være døråpner for de unge på vei inn i boligmarkedet

SV lover å avvikle boligkrisen og få fart på veksten i Alta.

 

 

Her er svarene SV gir i de 30 spørsmålene Altaposten stiller de syv partiene i Alta som har realistiske sjanser for å bli representert  i kommunestyret: