– Anbefaler ingen med små barn å gjøre det vi har gjort

Drømmehuset har kostet mye for Katrine Opgård Olsen og Jakob Olsen.

DRØMMEN HAR KOSTET: Katrine Opgård Olsen og Jakob Olsen har dårlig samvittighet overfor barna William og Frida etter råkjør med husbygging over to år.   Foto: Hanne Larsen

nyheter

– Vi kan si det sånn at hadde vi visst hvor mye arbeid det var å gjøre snekkerarbeidet og grunnarbeidet sjøl, så hadde vi aldri gjort det igjen. Vi har to unger som går i barnehagen og de har vært to år uten en far. Dem har vært mye uten oss og livet deres har vært et stress, hvor dem har sovet mye borte. Det har vært verst for meg, men og for barna. Vi har vært så trøtt og sliten etter å ha jobbet 17 timer i døgnet, at jeg anbefaler ingen med små barn å gjøre det vi har gjort. Vi hadde ikke trengt å gjøre så mye sjøl.