Mann forsvunnet på havet ved Båtsfjord

Politiet ønsker flere detaljer

(Illustrasjonsfoto)  Foto: Arkiv

nyheter

Politiet vil ønsker å gjenoppta søket etter den 75 år gamle Tormod Andreassen fra Båtsfjord som ble meldt savnet da han ikke kom hjem fra en fisketur utenfor Båtsfjord 3. september. Politiet har gjort søk i strandområder i nærheten Båtsfjord.

– Vi vil vurdere å gjøre nye strandsøk samt  sonarsøk etter båten og ønsker i den anledning å få så detaljerte opplysninger som mulig om hvor den savnede pleide å fiske. Dersom noen har informasjon som de ikke allerede har delt med politiet ber vi de om å kontakte oss på telefon 02800, sier stabssjef Tarjei Sirma-Tellefsen i en pressemelding.

Den savnede ble sist sett mandag 03. september på morgenen mellom klokken 0645 og 0700  da han dro ut med båten fra Båtsfjord havn.

Politiet antar at den savnede har omkommet på havet.