Stjerner klare for neste Wirkola-film

– Jeg ser fram til å jobbe med så rutinerte og flinke folk.

SUPERSTJERNER: Mel Gibson og Colin Farrell er begge klare for Tommy Wirkolas neste storproduksjon.  Foto: Wikimedia Commons

nyheter

I oktober starter Tommy Wirkola filmingen av «War Pigs», med blant andre Mel Gibson og Colin Farrell på rollelista, melder nettpublikasjonen Deadline.com.

På Wirkolas facebookside kommenterer stjerneregissøren fra Alta nyheten med en kort og beskrivende setning: «Stoked about this one:» før han lenker inn nyheten til Deadline.com.

– Jeg synes det er knall å få lage film sammen med så rutinerte og flinke folk, og ser fram til å gå i gang med filmingen, sier han i en kort kommentar til Altaposten tirsdag kveld.

Rutinerte skuespillere

Filmen handler om en gruppe tidligere marinesoldater som drar ut på ett siste oppdrag for å ta hevn på kartellet som drepte en av deres egne og tjente store penger på narkotika. Farrell spiller Drex, mens Gibson spiller pastoren, skriver deadline.com.

Både Mel Gibson og Colin Farrell er blant Hollywoods virkelig godt etablerte skuespillere, førstnevnte med roller i storfilmer helt tilbake til 80-tallet, ikke minst gjorde han seg et navn gjennom Dødelig Våpen-filmene, som den sta og egenrådige politimannen Martin Riggs.

Selv om Farrell ikke har en like lang karriere, har han vært å se i så mange store og små roller på lerret de siste to tiår at du ikke kan ha unngått å ha fått med deg et glimt av han. Mest kjent er han trolig for hovedrollen i Tigerland, en av hovedrollene i Minority Report samt portretteringen av Alexander den store, alle filmer fra begynnelsen av 2000-tallet.