Innbrudd hos Alta-bedrift

Usikkert hva som er stjålet.

SKINNJAKKER: Werner Vonheim som driver Utleiesenteret Alta på Kronstad forteller at innbruddstyvene blant annet stjal med seg to skinnjakker av denne typen fra utstillingslokalet.  Foto: Privat

nyheter

Utleiesenteret Alta i Storengveien på Kronstad hadde ubudne gjester innom natt til i dag, får Altaposten bekreftet fra politiet:

– Politiet har vært på åstedsundersøkelse og siket spor i formiddag, sier operasjonsleder Jan Arne Pettersen ved operasjonssentralen til Altaposten.

– Har dere noen oversikt over skader eller hva som er stjålet?

– Jeg tror vi har på gang en liste over saker som er savnet fra forretningsbygget etter innbruddet, men den oversikten har ikke jeg her på operasjonssentralen, sier Pettersen.

– Det skal ha vært innbrudd tidligere i samme bygg, har dere noen mistanker i bestemt retning?

– Det kan godt være at det er samme gjeng som har vært på ferde, men vi har så langt ikke pågrepet noen gjerningspersoner. Det er opprettet en sak på dette innbruddet og det er foretatt åstedsundersøkelse, det er hva jeg kan si i saken så langt, sier operasjonslederen.

  • Altaposten får opplyst fra eier Werner Vonheim at blant annet to skinnjakker av typen du ser på bildet over er borte fra utstillingslokalet etter innbruddet.