Actic har bestemt seg for å etablere et nytt treningssenter i Alta, fremgår det av en pressemelding sendt ut mandag formiddag.

– Actic har besluttet å åpne sitt andre senter i Alta. Senteret, som lanseres i august, vil utfylle det nåværende Gym & Bad-senteret, ikke minst når det gjelder gruppe- og personlig trening, samt tilby et større område for funksjonell trening, sier administrerende direktør og konsernsjef Christer Zaar ifølge pressemeldingen.

Her bekreftes ikke lokaliseringen, men Altaposten har lenge vært kjent med planene. Til Altaposten sier den nybakte senterlederen ved Actic, Lisa-Marie Pekkola, at senteret vil ligge på Elvebakken. Senteret vil dermed kunne knytte til seg de som bor i området og på Kronstad.

.

Lisa-Marie Pekkola. Foto: Kita Elertsen

– Jeg informerte de ansatte i dag og vi er kjempegira, sier hun til Altaposten.

Per i dag har Actic åpent fra 0630 til 22 de fleste dagene i uka. Hvordan åpningstiden blir ved det nye senteret ønsker ikke Pekkola å si noe om.

– Det er fortsatt ikke avklart, så jeg vil ikke love noe. Det jeg kan si er at dagens tilbud ved Nordlysbadet blir det samme og adgangskortene vil fungere på begge sentrene.

– Nærmere kunden

I pressemeldingen pekes det på at utviklingen av selskapets senter ved Nordlysbadet har vært positiv:

– Dette har i dag 1.700 medlemmer og har god etterspørsel. Vi har nå muligheten til å komplettere dette senteret i henhold med vår klyngestrategi. Alta er en universitetskommune som har vist sterk befolkningsvekst de siste årene, og det nye senteret vil være i en voksende del av den sentrale byen, heter det.

– Tanken er å tilby et bredt spekter av gruppetimer og aktiviteter, og ikke minst personlig trening, som er i tråd med vår visjon – et sunnere samfunn, sier Zaar.

– Med dette tilbudet kommer vi enda nærmere på kundene og kan tilby et enda bedre tilbud, legger Pekkola til.