– Peis på og nyt øyeblikket!

2011-finalistene Victoria Hågensen og Lene Katrin Skum tror Eirik kan vinne.

PEIS PÅ, EIRIK! Victoria Hågensen (til venstre) og Lene Katrin Skum, henholdsvis på finalekvelden i september 2011 og slik de ser ut i dag. Jentene tror at Eirik kan gå til topps.  Foto: Lars Richard Olsen/Bernhard Hienerwadel

nyheter

I 2011 sendte Victoria Hågensen og Lene Katrin Skum en låt inn til Melodi Grand Prix junior. Til deres overraskelse ble låta «Snu deg» ansett som god nok til at jentene var kvalifisert til finalen i Oslo Spektrum. Victoria og Lene opptrådte under artistnavnet «Nordlyset». I motsetning til Tre Små Pønkere kom ikke duoen til superfinalen, det vil si blant de fire som knivet om seieren.

Gode minner

– Vi sitter igjen med mange gode minner. Hele uka i Oslo Spektrum gjorde at alle deltakerne ble en sammenspleisa gjeng. Også oppholdet på leirskolen i Trondheim, som var og er en del av oppkjøringen til MGP junior, var flott. I finalen sang vi opp mot vårt beste, sier Victoria og Lene.

På plass i Telenor Arena

Victoria skal være til stede i Telenor Arena på Fornebu lørdag kveld.

– Jeg og lillesøster Mia Helen (7) skal sitte sammen med Eiriks heiagjeng. Mia og jeg har sett Eirik på NRK Super, og vi har hørt på «Her for deg». Det er en bra låt, og jeg tror Eirik kan gå helt til topps, sier Victoria.

– Har dere noen råd til Eirik?

– Eirik, du må peise på når det gjelder! Dette skjer bare én gang. Og nyt øyeblikket når du står på scenen, sier Victoria Hågensen og Lene Katrin Skum.