Dette skjedde mens du sov

Politiet hadde hendene fulle natt til søndag.

Politiet i Finnmark rykket ut til mange hendelser i løpet av natten.  Foto: Arkiv

nyheter

Ut ifra hva politiet opplyser på Twitter, ser det ut til at det har vært stor aktivitet i både øst- og vestfylket i løpet av natten.

I Alta ble en patrulje tiltalt til en privatadresse, hvor personen hadde vært involvert i et slagsmål. Personen var lettere skadet, og politiet oppretter en sak på hendelsen.

Slagsmål nummer to fant også sted i Alta, nærmere bestemt ved tverrelvdalkrysset.

– Politiet rykker ut til stedet. Patruljen på stedet fant en lettere skadet mann, som kjøres til helsesenteret. Den andre involverte i slagsmålet er dratt fra stedet i en bil, heter det.

Politiet melder også at en mann i 40-årene anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort i Alta.

I Hammerfest er to damer i 20-årene anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted. Damene ble også bortvist fra sentrum.

Videre melder politiet at en mann i 30-årene er bortvist fra Hammerfest sentrum på grunn av høy beruselsesgrad og utagerende adferd/klammeri mot andre. Litt senere traff politiet på mannen igjen. Han ble da anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg om å holde seg borte.

På morgenkvisten, ved syv-tiden, melder politiet om nok et slagsmål. Denne gangen ved et hybelhus i Hammerfest.

– Politi og ambulanse rykker ut til stedet, heter det.

I Kirkenes hadde politiet tre hendelser i løpet av natten, fremgår det av politiets twittermeldinger.

– En beruset mann i 40-årene er gitt pålegg av politiet om å fjerne seg fra sentrum. Bakgrunnen er utagerende adferd på et utested, heter det.

Politiet i Kirkenes avsluttet også en fest med mindreårige i området Skytterhusfjellet. Her var det seks-syv deltakere som måtte forlate festen, da patruljen banket på døren.

Patruljen ble også tilkalt til en adresse i Kirkenes sentrum, etter klager på høy musikk. Men da patruljen kom frem, var det stille på stedet.

I Båtsfjord ble det knust ei rute i en ytterdør, ifølge politiet. Ifølge meldingen ble en patrulje tilkalt til leilighetskomplekset, etter melding om forstyrrelse av natteroen.

I Honningsvåg fikk operasjonssentralen til politiet melding om en mann, som hoppet på sjøen ved fergekaia i Storbukt.

– Nødetatene rykker ut til stedet, melder politiet.

Her kom to personer til unnsetning og hoppet etter for å berge mannen.

– Tre personer fraktet til helse; en nedkjølt, melder politiet.