Fikk fornyet tillit som fefo-direktør

Fefo-direktør Jan Olli.  Foto: Eirik Palm

nyheter

Jan Olli vil fungere som Fefo-direktør også i årene som kommer, fremgår det av en melding fra Finnmarkseiendommen. Et enstemmig styre har nemlig vedtatt å tilby Olli nytt åremøål som direktør for Fefo, i en periode som varer fram til 2024.

– Styret mener Olli har god kjennskap om det som skjer i Finnmark og som er viktig for Fefo. Han har i tillegg som direktør opparbeidet seg en viktig og sentral erfaring, som vil ha stor betydning for Fefo de kommende årene, sier styreleder Raymond Robertsen.

Styret vektlegger at Olli bidrar til ro og stabilitet i organisasjonen, og mener det er en stor fordel at han også behersker og snakker samisk.

Til egen organisasjon sier Olli at han føler han og styret har samarbeidet godt. Og han legger ikke skjul på at han ser fram til fortsettelsen:

– Det er en svært interessant og givende jobb med dyktige og dedikerte kolleger, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Fefo er ennå en ung organisasjon, og en virksomhet med stor betydning for de som bor i Finnmark, sier han.