Etterlyser savnet mann

Jon-Arne Johansen (66) har vært borte siden 1. september.

Jon-Arne Johansen er meldt savnet.  Foto: Politiet

nyheter

Politiet ønsker opplysninger om en savnet mann, Jon-Arne Johansen. Han forsvant utenfor Rema 1000 i Alta sentrum i 16-tiden fredag 1.  september. Johansen er fra Tomasjord i Tromsø, og var i Alta på fisketur sammen med sin bror, melder politiet i en pressemelding.

Politiet har fått opplysninger om at Johansen kan ha tatt buss fra Alta kl. 16 på fredagen og at han da gikk av i Karasjok. Det foreligger ellers ingen opplysninger om hvor Johansen kan ha tatt veien.

Han har ifølge politiet forsvunnet tidligere og kan være borte i flere dager av gangen. Han kan vandre over lange avstander, og kan opptre avvisende overfor andre mennesker.

Johansen er 66 år gammel, 170 cm høy, med tynn og blek kroppsbygning. Han har kort, grått hår, Brune øyne og snakker Tromsødialekt. Da han forsvant var han ikledt svart softshelljakke med oransje fór og hette, tynn mørk grå turbukse med glidelås på lårene og grå gore tex fjellsko.

Dersom noen har observasjoner eller andre opplysninger om hvor Johansen har vært eller befinner seg, kan de meldes til politiet på telefon 02 800/78 97 20 00.