Jublet for bestefars scooterflaks

Vinnerlykke gjør at Widar Hansen kan pensjonere sin gamle snøscooter.

VANT: Alexandra kunne glede seg over at Widar Hansen hadde nødvendig scooterflaks.  Foto: Privat

nyheter

Alexandra Hansen (5) var strålende fornøyd da hun sammen med bestefar fikk prøvesitte den nye snøscooteren han lørdag vant i Eidebakken ILs scooterlotteri. Bestefar Widar Hansen fra Kronstad var ikke mindre fornøyd da han kunne ta premien i nærmere øyesyn.

– Dette er første gang jeg har kjøpt noe og i ettertid kan være helt sikker på at jeg ikke er blitt lurt, sa Hansen med et smil til Eidebakken ILs utsendte da han fikk overlevert premien.

Fornøyde kompiser 

Han fortalte at han kjøpte ett 200-kronerslodd, og når premien er verdt 120.000 kroner har han absolutt ingen grunn til å føle seg lurt. Det hadde han heller ikke lørdag kveld da han på høyttalertelefon ble ringt opp foran 200 frammøtte som overvar trekningen på K&K grendehus i Korsfjord. I starten av samtalen var det musestille i salen, men da budskapet var gitt kunne han høre jubelen fra salen.

– Man blir litt usikker når man får en telefon om at man har vunnet, men når tiden går og flere gratulasjoner kommer så synker det etter hvert inn. Jeg har en gammel Yamaha som egentlig fungerer bra til mitt bruk, nemlig til og fra hytta i Bollo. Men nå blir det SkiDoo og jeg har noen kompiser som allerede har gratulert meg og som mener det var på tide jeg byttet merke, smilte han.