Fornøyd delegasjon

Alta Ap mener de fikk stort gjennomslag i representantskapsmøtet.

REPRESENTANTER: Leder Steinar Karlstrøm, Inger Lise Balandin, Hilde Søraa og Ole Steinar Østlyngen, og og styre rep FAP Bente Haug (ordfører Monica Nielsen ikke tilstede på bildet)  Foto: Privat

nyheter

Nominasjonsdramaet har preget møtet i Vadsø, men Alta-delegasjonen mener det er kommet mye godt ut av møtet.

Finnmark Arbeiderparti støtter å utrede jernbane til Finnmark, Finnmarksløpet inn på statsbudsjettet, forskningssenter for havbruk/villaks i Alta, forlengelse av rullebane Alta lufthavn, tiltak i nordområdestrategien, bekreftelse på flynav Alta, Banak og Kirkenes, Riksvei 93 Kløfta, egen førstegangstjeneste i Finnmark, finansiering av elevhybler, arealavgift oppdrett.

– Sammen med Porsanger Ap fikk vi enstemmig vedtak på å opprette et statlig kontrollert selskap som skal kartlegge norges mineralressurser, etter modell som f eks Statoil, meddeler Steinar Karlstrøm, leder i Alta Ap.