– Fantastisk effektivt

– Takk til de som aldri gir opp kampen, skriver Bjørn Odden.

Illustrasjonsbilde fra Klinikk Alta.  Foto: Rolf Edmund Lund

Bjørn Odden.  Foto: Magne Kveseth

Meninger

Jeg har i dag opplevd moderne, effektiv og god pasientrelatert kundebehandling. Det tok 40 minutter fra jeg forlot min bolig i Hjemmeluft til jeg igjen var hjemme etter røntgenbehandling på Altas ”gryende” sykehus.

Fantastisk effektivt fra innkalling, varsling om time, registrering, guiding til venterom, tilbake guiding, betaling med kvittering og oppmøte bevis. Smilende og effektive mennesker og i alle tjenesteledd.

Dette er en forsmak på det sykehuset og de tjenestene som vestfylkets beboere vil få når vi når målet om eget sykehus med akuttavdeling og fødeavdeling. Takk til de som har utviklet konseptet i Alta og takk til alle de som aldri gir opp kampen for et forsvarlig helsetilbud med gode og effektive lokale tilbud, og direkte overføring til nødvendige skadereduserende og livreddende spesialtjenester.

Ved neste valg må vi vise sentrale politikere at vi ikke aksepterer å risikere liv og helse for å bevare arbeidsplasser i Hammerfest. Alta har bolyst og pasientgrunnlag.  Bygging av sykehus ute i distriktene for å skape arbeidsplasser viser at politikerne mangler samfunns forståelse eller har underliggende målsetninger.

Bjørn S. Odden