Her ser du første del av laksekonferansen

Første opptak fra tirsdagen ser du her.

web-TV

Mediehuset Altaposten var på plass og streamet tirsdagens del av laksekonferansen i Alta. Opptakene fra streamingen presenteres her på altaposten.no fortløpende. I vinduet over ser du innleder Vegar Heggem i Norske Lakseelver, ordfører Monica Nielsen (Ap) og klima- og miljøminister Vidar Helgesen (H), Tor Erland Nilsen i Ali og Chris Buckly – styremedlem i amerikanske Atlantic Salmon Federation.

Her finner du de andre delene:

Del 2

Del 3

Del 4

Del 5

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

web-TV