Finn Hågen Krogh fikk nasjonal oppmerksomhet da han av TV2 i forbindelse med ski-VM ble spurt om han kunne blitt god i en annen idrett. Krogh svarte med glimt i øyet at han med to års trening kunne spilt Tippeliga.

- Jeg la litt på og det ble nok av enkelte tatt litt mer seriøst enn det jeg mente, sier han i dag.

Svaret ble ikke like godt mottatt av alle i fotballmiljøet.

- Det ble litt mer oppstyr enn jeg hadde forventet. Vi ble stilt ti kjappe spørsmål, men at de skulle klippe akkurat det svaret ut av settingen, og lage en egen sak på det på sportsnyhetene, hadde jeg ikke trodd. Men det ble bare morsomt, sier Krogh som i helga får mulighet til å vise seg fram som fotballspiller når han trolig gjør comeback for moderklubben Tverrelvdalen i 3. divisjon.

- Det er ikke 100 prosent sikkert at jeg spiller, men de mangler folk og har spurt om jeg kan hjelpe dem. Jeg føler jeg må stille opp når de mangler folk, sier han.

Tverrelvdalen møter Ishavsbyen fra Tromsø og trener Dag Erlend Kristensen forteller at Krogh kan få tillit fra start.

- Han klarer hvert fall å løpe mye så jeg tenkte å bruke han på kanten eller i en offensiv midtbanerolle, sier Kristensen som kan fortelle hele fotball-Norge at Krogh i hvert fall holder 3.-divisjonsnivå.

- Finn Hågen har vært på et par treninger og har bevist at han er en bra fotballspiller på dette nivået, sier treneren.

Og om han starter kampen gleder juniorverdensmesteren seg til å spille.

- Jeg har vært på noen fotballtreninger i sommer og fotball er fortsatt artig. Så jeg ser fram til å løpe ut på gressbanen i Tverrelvdalen dersom det ender med at jeg skal spille, avslutter landslagsløperen.