«Gnagsåret» tar styringen

Får ros for stå-på-holdning.

Valgt til leder etter Bengt Rune Strifeldt.

nyheter

Under årsmøtet til Alta Frp ble det blant annet valgt ny leder. Svein Berg var innstilt som leder etter avtroppende sjef Bengt Rune Strifeldt.

Det ble tidlig klart at veteranen ikke hadde motkandidater, og Berg ble klappet fram som ny lokallagsleder.

Engasjert

Fra sine partikolleger får Berg gode skussmål. Ikke minst fordi han er et «gnagsår»:

– Når Svein først engasjerer seg i noe, så står han på og jobber både grundig og godt. Vi har kalt han for et «gnagsår», blant annet fordi han klarer å trekke med seg folk. Jeg er veldig fornøyd med at Svein overtar, sier avtroppende leder Strifeldt, som for ordens skyld understreker at det ikke var noen dramatikk bak det at han gir seg som leder:

– Jeg har sittet i fire år. Etter så lang tid er det begrenset hvor mye nytt man har å bidra med som leder.

Roser Strifeldt

Berg selv legger ikke skjul på at han er et «gnagsår»:

– Jeg tror ikke medlemmene og velgerne vil merke så stor forskjell med styringen av lokallaget. Jeg skal gjøre det jeg kan for å følge opp den flotte jobben Bengt Rune har gjort. Kanskje vil folk merke at jeg er mer «gnagsår» enn det de andre har vært, for jeg vil ha ting til å fungere, jeg vil ha medlemmene med på jobben og gjør det jeg kan for å få dratt folk med, sier Berg, som kvitterer rosen fra avtroppende leder med skryt tilbake:

– Bengt Rune har gjort en fantastisk – en helt suveren jobb for Alta Frp. Det blir ikke enkelt å fylle skoene etter han!