Start-helten Ramsland rekker ikke seriestarten

Martin Ramsland har slitt med en lyskeskade i lengre tid. Nå har han gjennomført en operasjon og dermed går han glipp første del av sesongen.

Martin Ramsland har slitt med en lyskeskade i lengre tid. Nå har han gjennomført en operasjon og dermed går han glipp første del av sesongen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix 

NTB Sport

Det skriver Start på sine hjemmesider.

Ramsland har ikke vært å se på banen for Start på et halvt år. Sist gang han ikledde seg Start-drakta var i den andre kvalikkampen mot Lillestrøm om å rykke opp til Eliteserien.

Da scoret Ramsland tre mål på seks minutter og ble den store helten. Start tapte 3-4 på Åråsen, men rykket opp på bortemålsregelen med 5-5 sammenlagt.

Nå antar Ramsland at han blir å se igjen på banen i midten av juli.

– Det er veldig kjipt å gå glipp av seriestarten, men det viktigste for meg er at jeg blir 100 prosent frisk. Vi har prøvd mye forskjellig nå for å få bukt med problemet, men det viste seg at det var nødvendig med en operasjon. Da er det godt å få det gjort og fokusere på å komme seg tilbake så fort som mulig, sier Ramsland.

– Det er tett kampprogram så jeg går jo glipp av en del kamper, men jeg håper å komme sterkt tilbake. Det er bedre det enn at jeg hadde spilt de første kampene og så forverret skaden.

(©NTB)