I det første klippet fra TV3-programmet, som du kan se i videovinduet øverst i artikkelen, har en irritert Rannveig mistet kofferten sin, og er i så dårlig humør at hun ikke lengre ville være med på TV3-programmet.

– Æ gidd ikke prate til kamera. Satan. Æ gidd ikke prate. Nei, æ ork ikke. Æ har ikke lyst å sitte å føre en jævla samtale, sier Rannveig.

Stemningen mot de øvrige bloggerne, er heller ikke veldig vennligsinnet, selv ikke når hun får tilbud om å låne truser av de andre jentene.

I går deltok hun på premierefest for Charterfeber, til tross for at hun har termin om fem dager.

Altajenta valgte å trekke seg fra programmet, men vil ikke ut med hvorfor.

– Skal også nevnes at det ikke var hovedgrunnen til at jeg reiste hjem,  selv om det i serien kommer til å framstå slik fordi jeg selv ønsket det til produksjonselskapet. Hvorfor jeg egentlig reiste hjem skal ikke ut her på bloggen og det kommer dere aldri til å få vite, men det at jeg ikke trivdes med mitt reisefølge var altså ikke hovedgrunnen. For å gjøre en kjempelang historie veldig mye kortere, så hadde jeg en del mye viktigere business å tenke og å ta meg av hjemme, ting som ikke lot seg gjøre fra Gran Canaria. Hadde jeg ikke hatt denne uheldige situajsonen hadde jeg nok kunne kost meg mye mere og ikke tenkt så mye på hva som skjedde der hjemme og alle de bekymringene jeg hadde på det tidspunktet, meldte hun nylig på sin egen blogg.

Første episode av Charterfeber vises på TV3 i kveld.

Foto: TV3