Sommeren er ikke ferietid for revyfolket i Alta. Vanligvis spilles det utenfor byen, men denne gangen har Altarevyen bestemt seg for å bli hjemme.

– Det er mange som har fått barn og vi drar derfor ikke så langt av sted fra vårt vanlige spillested i Alta kultursal. Denne gangen blir det show på City Scene der vi for første gang på lenge lar folk nyte alkohol under forestillingen. Det blir en liten test for å se hvordan det fungere, sier leder Tommy Berg.

Revysjefen sier at det foreløpig ikke er aktuelt med alkoholservering på de tradisjonelle forestillingene i januar måned.

På programmet i sommershowet står gode nummer fra Altarevyens historie. 1 time og 15 minutter skal herligheten vare når Kristin Hansen, Bjørn Fermann, Han Gunnar Evertsen, Ørjan Dragland og Tommy Berg stiller opp.

Forbereder til Høylandet

Forestillingen inneholder tre av numrene som gjengen skal spille når de reiser til Norsk revyfestival på Høylandet 10. juli.

– Det svenske dansebandet kommer, det blir Rai, Rai, min golfspiller dukker opp og så blir det kanskje noen nye nummer også. Det blir i alle fall galskap, sier Bjørn Fermann.

De tre numrene som er meldt på Høylandet er Pizzatelefon, Supermann og svenskene i Dansbandet.

– Det er umulig å spå om vi vinner noen pris i år, men vi håper på å komme til finalen, sier Berg.

Universale nummer

Revygjengen fra Alta skal også begynne å tenke på neste sesong og nye ablegøyer i løpet av sommeren.

– For vår del er det revy hele året. Ellers skal jeg ikke gjøre så mye annet enn å jobbe og være med mine barn. Vi har også et fantastisk fotballag som skal på turnering til høsten i småjenter-serien. Der er jeg trener og vi må nok toppe formen fram til harrycupen i Svinesund, sier Berg.

Billetter kan kjøpes gjennom Billettservice og på Narvesen.