I forrige uke tok en gruppe friluftslivsstudenter ved UiT med seg ski og oppakning, og la ut på en flere dager lang viddetur. Torsdag, da bildet du ser over ble tatt, var det like før stormen kom dundrende inn over vidda.

– Bildet er tatt på Iesjavri. Det var stille og varmt før stormen, og vi nøt de siste timene i solen før uværet traff, skriver Amalie Dalhaug Halleland, og legger til at skyene som er synlig på bildet tilhører det polare lavtrykket som feide inn over Nord-Troms og Finnmark.

På bildet ser vi Sigurd Toven Gautun, Elise Hagen, Juliette Rouëssé, Maren Kristine Holøs Haugom, Bård Erik Ruset, Brage Stegen Furnes og Odin Røstum Stabell, skriver Amalie.

  • Ønsker du å delta i påskekonkurransen? Send bidraget ditt til redaksjonen@altaposten.no

  • Det trekkes ut to påskeegg med godteri, ett går til bidraget juryen mener er best og ett trekkes ut på en tilfeldig deltaker som har fått sitt bilde publisert hos Altaposten

  • Husk å skriv litt om hva vi ser på bildet, hvor det er tatt, hvem vi ser på bildet og hva som er foranledningen. Det er og fint om du presiserer hvem som har tatt bildet.