­ ­- Det banket hardt på døra mi og da jeg åpnet opp, sto tosvære mannfolk som brøytet seg forbi meg, skriver Rannveig Heitmann om hendelsen på bloggen sin.

Det var torsdag 19-åringen ble oppsøkt i sin leilighet. Rannveig og hennes sønn Nathaniel Chrisander har blitt profilert gjennom FEM-serien «Unge mødre».

­ Lagt i gulvet

Årsaken til det ublide besøket var en tvist 19-åringen har hatt med en venninneangående et armbånd, i tillegg til venninnens jakke som Heitmann Bottolfsenskulle ha i leiligheten sin.

-  Da jeg sa jeg ikke hadde disse tingene, ble de tomennene truende i sin oppførsel og tok pc-en min som pant, forklarer bloggerenvidere mens hun hevder at torpedoene la henne i bakken.

­Etter hvert fikk Heitmann tatt pc-en tilbake ogtil slutt dro «besøket».

Heitmann ble kjent over hele landet i januar dahun er en av deltakerne i årets sesong av tv-serien «Unge mødre» på Fem.

Bekymret for barnet i magen

Opplevelsen bemerker den gravide 19-åringen som «drøy» ogskriver videre på bloggen at hun kommer til å anmelde episoden. De to mennenehar i ettertid bedt om unnskyldning og hevder de ikke visste at Heitmannvar gravid.

­- Politiet kom til leiligheten et par minutter etter atdisse gutta var dratt. Da var jeg helt ødelagt og bare hylgråt oghyperventilerte. Det er helt ubegripelig for meg at noe sånt er mulig, sierhun.

Den unge moren er svært takknemlig for at hennes ett årgamle sønn ikke var i leiligheten da hendelsen fant sted.

­­- Heldigvis flytter jeg fra denne plassen om bare en uke,avslutter Heitmann som nå er bekymret for barnet i magen etter detangivelige sammenstøtet.

- På mandag blir det ultralyd. Jeg håper bare så inderlig atalt gikk bra med lille baby i magen, melder hun.

Politiet følger opp

Rannveig fastholder at hun nå vil lapolitiet følge opp saken videre.

- Jeg bør forresten nevne at jeg ikke henger i noe som helst ruseller voldsmiljø, dette her kom som et stort sjokk for meg, aldri i hele mittliv opplevd noe lignende før, fastholder hun.

Etterforskningsleder Kenneth Nilsen ved Alta lensmannskontor bekrefter at politiet har saken på sitt bord.

– Jeg kan bekrefte at politiet har vært tilkalt til en slik hendelse, sier han.

Etterforskningsleder Kenneth Nilsen.

FØLGER OPP SAKEN: Etterforskningsleder Kenneth Nilsen sier politiet følger opp saken videre.

Saken etterforskes nå videre.

– Det er naturlig at vi følger opp en slik sak. Uansett verdi av eventuelle gjenstander, har folk krav på å få være i fred i sitt eget hjem, fastholder Nilsen.

Altaposten har ikke lyktes å få tak i Rannveig Heitmannfor en kommentar.