Onsdag debutert han på Spotify med singelen Skydive/This Love.

Med bakgrunn i en lang rekke band kan du ikke ha unngått multitalentet Esben Thomassen Andersen fra Alta. Tre små pønkere, First Impression og Power to the Robots er bare noen av gruppene han har har spilt i de siste årene.

Verd pengene

Ved siden av av studier og andre prosjekter har Eppeti, som han kaller seg i denne sammenhengen, laget elektronisk musikk i house-landskapet. Først hørte vi han lage helt enkle låter, men opp gjennom årene har det blitt stadig mer schwung over sakene. Det har selskapet StopListenDance lagt merke til, og tidligere i sommer kom nyheten om at de signerte artisten. Nå er låtene ute på iTunes og er vel verd de 24 kronene du totalt må betale for herligheten.

Jeg har spesielt forelsket meg i This Love, men også Skydive kjennetegnes av vanvittige anthem-kvaliteter og er noe du vil nynne på i lang tid etter at du har hørt låtene.

Dansegulv og treningsstudio

Av og til kan man høre at dette er en artist som fremdeles er i starten av sin karriere og noen overganger får jeg lyst til å vri bittelitt til høyre eller venstre. Introen til This Love er kanskje heller ikke av de mest polerte, men når sangene kommer ut av startgropa er det bare å gi seg over.

Dette er dansemusikk som bør fylle alt fra dansegulv til treningsstudio. Andersen bør nå bookes til det meste som er av klubber i Norge, for hans livemikser er også noe helt for seg selv. Det hørte jeg sist i Alta under konkurransen Døgnville Talenter der han imponerte publikum og undertegnede med sine evner.