Tilbyr gratis kino til barn gjennom sommeren

Kommunen har kjøpt opp flere kinoforestillinger de vil tilby barn.

Gjennom sommerskole-tilbudet ønsker Alta kommune og Aurora kino å fylle opp ledige plasser med gratisbilletter til barn: – Visningene er på dagtid, men det blir like fullt fullverdige filmopplevelser, lover kinosjef Marianne Westgård.  Foto: Freddy Ludvik Larsen

kultur

Alta kommune opplyser sammen med Aurora kino at hver ukedag fra siste uke i juni og ut hele juli, har kommunen kjøpt opp kinoforestillinger som de vil tilby gratis til barn.

Kan ikke reserveres

Dette er en del av Sommerskole-tilbudet der over 50 aktiviteter for barn skal gjennomføres denne sommeren.

– Sommerskolens filmprogram vil legges ut som nyhetssak på kinoens hjemmeside og på Facebook, står det videre.

Kinosjef Marianne Westgård ønsker alle barna velkommen til kinoforestillinger utover sommeren: – Det vil bli noe for alle, sier hun.   Foto: Freddy Ludvik Larsen

Kinoen gjør imidlertid oppmerksom på at filmene som blir tilgjengelig via Sommerskolen ikke vil dukke opp i den vanlige programoversikten.

– Dette fordi man ikke kan reservere billetter på nett til sommerskoleprogrammet, men hver onsdag legger vi ut liste over filmer og tidspunkter for kommende uke.

Lover gode filmopplevelser

Kinosjef Marianne Westgård røper at filmene som blir vist blir en blanding av klassiske godbiter og nye som mange gleder seg til.

– Det blir gode filmopplevelser med filmer som vi vanligvis kjører, samt gjensyn med klassikere som eksempelvis Tom og Jerry, sier kinosjefen.

Hun opplyser videre at sommerskolens visninger er på dagtid.

– Første visning blir klokken 10 på formiddagen, mens neste blir klokken 12 eller 12:30, sier Westgård.

Åpner klokken 09:15

Kinosjefen sier videre at det dessverre ikke blir mulig å forhåndsbestille billetter til flere dager i forveien, da det fort kan bli fulle forestillinger.

– Vi vil også forsikre oss om at det ikke blir tatt ut billetter som ender med å ikke bli brukt. Kiosken åpner klokken 09:15. Etter dette er det mulig å hente billetter, smiler Westgård.

– Så da er det bare å ønske alle velkommen, avslutter hun.