Lager show for dem som elsker en svingom

The Queen of rock ‘n roll stikker innom Finnmarkssalen på Scandic fredag.

Linda Gail Lewis spiller på Scandic fredag.  Foto: Presse

kultur

Det er Linda Gail Lewis, søsteren til Jerry Lee Lewis, som kommer på besøk for å gi altaværingene en dose med svingende pianorock ‘n roll, country og blues. 

Det legges opp til at de som elsker en svingom får rikelig med anledning til det i Finnmarkssalen, opplyser turneansvarlig Rune Bræck.

Linda skal presentere flere av de kjente legendene. som har hatt betydning for musikkhistorien. Lindas forrige plateutgivelse, «Wild Wild Wild” (2018) sammen med Americana-artisten Robbie Fulks har fått svært gode tilbakemeldinger og utmerkelser fra publikum og presse i USA.

– Når Linda Gail Lewis setter seg på pianokrakken starter et fyrverkeri som man sjelden ser presentert av en godt voksen dame, mener Bræck, som selv spiller gitar. Øyvind Nilsen på bass og Kim Karlsen på trommer er også med.