Konsertanmeldelse

– Det som er ekstremt fint, særpreget og originalt i én låt, kan bli en dødsskummel felle

Med to ferske Sami Music Awards i gitarkofferten avsluttet Keiino Sami Music Week.

Fred Buljo og de andre i Keiino viste god konsertform på City Scene. Altapostens anmelder er derimot skeptisk til at trioen kopierer suksessformelen fra «Spirit in the Sky» i altfor mange av sine nye låter.   Foto: Bernhard Hienerwadel

kultur

Keiino har ikke hvilt på laurbærene etter femteplassen i European Song Contest i Tel Aviv i fjor. Parallelt med turnévirksomhet har trioen laget flere låter og sluppet enkelte av dem andre halvår 2019. Debutskiva var bebudet på seinvinteren, og konserten under Sami Music Week ble annonsert som en pre-release-konsert. Albumutgivelsen er imidlertid utsatt til våren.