Skal trimme lattermusklene

To komikere og en magiker lover latterkick.

Magikeren Axel Radini lover latter og magi når han kommer til Alta med Tore Skoglund og Fridtjof Nordnes.  Foto: Pressefoto

kultur

Fredag blir det på City Scene, duket for noe som virker litt merkelig. Da kommer nemlig humorlegenden Tore Skoglund, revyguruen Fridtjof Nordnes og magikeren Axel Radini på besøk med et show de har kalt «Du skal flire mye».

Humorlegende og kjappe replikker

– Det er ikke så merkelig som det høres ut som, selv om vi også skal by på magi. Det handler rett og slett om humor i store doser, sier Axel Radini som er magikeren i showet.

  – Jeg er tryllekunstner og i mine show blandet jeg inn masse humor i og med at jeg alltid har en kjapp replikk på lager, sier Radini som av mange beskrives som en magisk standup-komiker.

– Hva handler showet om?

 – Grovt sett om anekdoter og morsomheter fra det kjente tv-programmet «Du skal høre mye» fra Rorbua i Tromsø. Skoglund er, som vi alle vet, en veldig morsom fyr og jeg kan love at lattermusklene vil få kjørt seg. Fridtjof Nordnes vil kanskje mange huske fra TV-duoen «Joffen og Laffen». Han er også jækla morsom og vi tre skal by på hver våre avdelinger.

Fingermagi med humor

Han er en premiert magiker som har flere norgesmester-titler i trylling. I tillegg er han nordisk mester i manipulasjon.

– Jeg lever av å levere magi. Det har jeg gjort siden 1977. Brorparten av det jeg gjør er såkalt fingermagi og korttriks, og i mine tryllekunster blander jeg inne masse humor. Vi har reist rundt med dette showet i mange år og nå er det på tide at altaværingene får oppleve det, sier Radini.