Deler ut 800 sukkerspinn

Altaposten og Polarlys boligbyggelag feirer jubileum med egen stand under Alta Live.

SØT FEIRING MED ALLE: Altaposten og Polarlys boligbyggelag testet fredag ut sukkerspinn-maskinen som du kan besøke på Alta Live.   Foto: Reiulf Grønnevik

kultur

I dag, lørdag formiddag klokken 11.00 starter familiefestivalen til Alta Live. I tillegg til en rekke artister på scenen så byr Altaposten og Polarlys boligbyggelag, som begge feirer 50 år i år, på gratis sukkerspinn inne på festivalen.

– Ettersom både Altaposten og Polarlys boligbyggelag har jubileum så har vi rigget til en egen stand i festivalområdet. Her skal vi arrangere morsomme konkurranser og annet moro, sier Bengt Ivar Svendsen i Polarlys boligbyggelag og Ann-Siri Vesterslett som er brukermarkedansvarlig i mediehuset Altaposten.

– Hva skjer på stand?

– Alle barn og voksne er velkommen til oss. Vi har flotte premier i ulike konkurranser. Noen av premiene er abonnement hos Altaposten og medlemskap i Polarlys boligbyggelag. I tillegg lodder vi ut flotte jubileums-termoser, sier duoen som lover gratis sukkerspinn til alle.

– Vi har kjøpt inn 800 sukkerspinn-pinner og det betyr at alle som kommer, vil få sukkerspinn, smiler Vesterslett og Svendsen som minner om at vinnerne av premiene trekkes klokken 13.30.