Bilal finpusset stjerneformen på hjemmebane

Bilal Saab ligger i hardtrening til Stjernekamp og testet formen på Sørøyrocken.

FINPUSSER FORMEN: Om fire uker braker Stjernekamp løs for Bilal Saab. I helga viste 20-åringen seg i godt slag på Sørøyrocken.  Foto: Bernhard Hienerwadel

kultur

Lørdag 24. august starter høstens sesong av NRK1s Stjernekamp. Konkurransens nest yngste deltaker, Bilal Saab, ga i helga en fin, liten konsert på hjemmebane, nærmere bestemt på Sørøyrocken. 20-åringen fra Hasvik covret et knippe stemningsfulle låter som ligger hans hjerte nært, men ikke noen av høstens Stjernekamp-låter – i hvert fall hvis vi skal tro artisten selv. Når det gjelder låtvalget, holder Bilal nemlig kortene tett til brystet. Men ellers forteller han gjerne om den spennende høsten han står foran.