Sang inn 9.000 kroner til veiledningssenteret

Av og til gir det ekstra mening å underholde andre. Som da vokalgruppa Bris fikk både applaus og 9.000 kroner til veiledningssenteret.

FIKK INN VIKTIGE PENGER: Tanja, Jannicke og Nina har en hyggelig presang til NKS veiledningssenter. – De gjør en fantastisk innsats for mange, sier de.   Foto: Rolf Edmund Lund

kultur

– Vi ville rett og slett gi en håndsrekning til det fantastiske arbeidet de gjør på regionkontoret til Norske Kvinners Sanitetsforening i Alta. Ikke bare sikrer de gratis tilbud for pårørende til rusmisbrukere og psykisk syke, men de er også proaktiv i forbindelse med forebygging og tiltak. De er tilpasningsdyktige og kan for eksempel engasjere seg i nettvett, sier trioen Nina Giselsson Mannsverk, Tanja Elina Lund Lyngmo og Jannicke Eideng Nyvoll.