Hentes til Aronnesrocken

Tromsø-artisten Lisa Skoglund er klar for Aronnesrocken til sommeren.

ENORM INNLEVELSE: Lisa Skoglund kommer til Aronnesrocken.  Foto: Bernhard Hienerwadel

kultur

Skoglund har imponert stort de siste årene, blant annet sist helg under festivalen «Spill norsk» der hun spilte på City scene. Altaposten var imponert: – Man må nok være temmelig emosjonelt avstumpet for ikke å la seg berøre av hennes uhyre intense fremføring av melodisterke låter med usedvanlig gode tekster på morsmålet, het det fra anmelder Bernhard Hienerwadel.

I august kan et større publikum bli kjent med stortalentet.

– Lisa er først og fremst et fantastisk låtskrivertalent. Dette følger hun opp med en sterk stemme, og troverdig fremføring. Når hun i tillegg har mønstrert musikere fra øverste hylle til å fylle bandets rolle, snakker vi om en solid pakke, mener festivalsjef Torgeir Ekeland.

Sist mandag slapp Aronnesrocken den første headlineren, Sondre Justad.

– Inspirert av responsen etter mandagens artistslipp, lar vi dere få nok en artist fra sommerens program, sier Ekeland.

27-åringen Lisa Skoglund forteller historier om det uforløste mellom mennesker og tar oss trygt innpå følelser vi sjelden tør å stå i. Skoglund befinner seg i et lekent poplandskap og har et solid band bestående av Ida Nordård, Stine Maren Steien, Torje Åsali Jenssen og Hasviks egen Mikael Pedersen Jacobsen, heter det i pressemeldingen fra Aronnesrocken.

Lisa har de siste årene skrevet låter på nordnorsk og knyttet seg til produsent Are Simonsen, og har gitt ut EP-ene Alt Vi Ikke Sir (2014) og Falle Der Æ Står (2018), der vi finner låta "Hjertefyll" som har over 130.000 streams på Spotify og har hatt hyppig rotasjon på NRK P1. Det siste året har hun spilt på  Buktafestivalen, Festspillene i Nord-Norge, samt utsolgte konserter på Bastard og Driv i Tromsø, pluss egen supportturné med Dagny.